• slika001.png
  • slika002.png
  • slika003.png
  • slika004.png
  • slika005.png

Delovni čas

PONEDELJEK 7.00 - 16.00
TOREK 7.00 - 16.00
SREDA 7.00 - 16.00
ČETRTEK 7.00 - 16.00
PETEK 7.00 - 16.00

Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne delamo!

Facebook & Google+

Avtoličarske storitve

Za popravilo in ličenje uporabljamo avtoreparaturne priprave in materiale proizvajalca Lesonal in Lechler, ki so znani po izdelkih visoke kakovosti in, ki prednjačijo v testiranju zmožnosti svojih barv in lakov v različnih vremenskih razmerah. Kar pa nas tudi odlikuje je to, da imamo lastno mešalnico barv in pa tudi lakirno sušilno komoro, ki ustreza vsem ekološkim standardom in, kjer vaše vozilo kvaliteno in hitro prebarvamo ter polakiramo.

Pri nas vam bomo pomagali, saj ličimo kompletna vozila, kot tudi manjše površine vseh znamk. Za strokovno pripravo poškodovanih in novih delov za lakiranje uporabljamo lastno lakirno sušilno komoro in druga sodobna orodja.

Pri samem postopku priprave in lakiranja avtomobilov izbiramo materiale priznanih firm, kot so 3M, Glasurit, Lesonal, in druge. Poleg tega vam lahko namešamo tudi manjšo količino barve za vaš avto, saj imamo mešalnico barv za avtomobile.

Nudimo tudi storitev poliranja avtomobilov, ter s tem poskrbimo, da dobi vaš avto nazaj ves svoj sijaj. Površine vozil poliramo strojno po posebnem sistemu z vrhunskimi polirnimi pastami Auto Magic, kar zagotavlja nasmešek na obrazu naših strank, po opravljeni storitvi.

Lakirno sušilna komoraPriprava avtomobila na lakiranjePrirpava avtomobila na lakiranje